Trappevask Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo leverer profesjonelle tjenester i Oslo og Akershus. Vi tilbyr nå trappevask boretts og sameier Oslo. I tillegg utfører vi en rekke andre tilleggstjenester innen eiendomsdrift og forvaltning for sameier, som f.eks gressklipping, desinfisering av søppelspann, containere, vedlikehold av fellesarealer og rydding av fellesområder. Bortkjøring av avfall og søppel for borettslag i hele Oslo.  Vi har dyktige medarbeidere som gjør sitt ytterste for at kundene skal bli fornøyd. Vi er selvsagt et offentlig godkjent renholdsbyrå, som som sikrer at alle ansatte har lønn, bedriftshelsetjeneste og forsikring iht norsk lov.

Pris på trappevask borettslag og sameier Oslo

Våre priser er alltid konkurransedyktige og alle tjenester leveres med fornøydgaranti. Prisen på flyttevask avhenger av hvor mange trappetrinn det er, hvor ofte man ønsker å få trappevask og om man vil benytte seg av andre tjenester som hovedrengjøring. Ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud. Vi kommer selvsagt på en befaring som er uforpliktende og gratis. Trappevask er ikke dyrt, og det er en viktig trivselfaktor der du bor. Snakk med naboene, snakk med oss.

Trappevask for bedrifter i Oslo

Trappen og inngangspartiet er noe av det første vi ser når vi besøker et sted, og hvis dette ser skinnende rent ut vil både kunder og samarbeidspartnere ha et godt førsteinntrykk av bedriften. I tillegg er det et viktig element i trivselen på en arbeidsplass, at det både ser rent ut og er hygienisk.

Å bruke Majoren Flyttebyrå Oslo AS sparer deg for mange bekymringer, du forholder deg kun til firma og betaler kun hva som faktisk blir gjort. Vi har faste samarbeidsavtaler for flere borettslag og sameier i Oslo der beboerne bruker oss til flyttevask og som totalleverandør.

Trappevask borettslag og sameier Oslo

Vi tilbyr følgende tjenester iforbindelse med trappevask:

• Renhold av trapper og inngangsparti fra topp til tå

• Vask av vinduer i trappeoppganger og inngang

• Renhold av felles vaskerier, styrerom og andre lokaler

• Nedvasking

• Vaktmestertjenester

• Andre rengjøringstjenester i forbindelse med trappevask kan utføres etter avtale

Vi tilbyr også komplette avtaler som innbefatter vaktmestertjenester til borettslag og sameier (i hele Oslo Kommune) slik at du som kunde kan få en totalleverandør som dekker hele behovet. Vi formidler i tillegg alle håndverkstjenester via våre samarbeidspartnere.