Tips til nedpakkingen

Couple Packing Furniture And Various Things

Når du skal flytte er det mange ting som kan gjøre at prosessen blir så knirkefri som mulig. Mange har vel meldt seg frivillig for å hjelpe venner å flytte, bare for å oppdage at ingenting er pakket når man stiller for å hjelpe slik at man må bære hver ting for seg, og man blir aldri ferdig. Det man tenkte skulle være en to-timers hjelpe-økt for en venn, ender opp med å bli et 12-timers mareritt. Noen få triks kan gjøre jobben enklere for vennene dine som hjelper deg å flytte, og for flyttebyråer kan det være krav for at de skal gjøre jobben innenfor de rammene du har bestilt. Vi hjelper deg med både ned- og utpakking i Oslo.

Pakk ikke eskene for tunge

En viktig ting som tips til nedpakkingen er å innse at man ikke fyller en eske opp med bare bøker. Selv om mange har gått over til ebøker og lydbøker, er det fortsatt mange som sverger til at de skal ha papirkopien da dette er eneste måten å lese en bok på. Vennene deres som hjelper disse personene å flytte skulle mange ganger ønske at de ville konvertere til ebøker, men innser at de må fortsette å bære på biblioteket deres. Da er det viktig for deg som elsker papirbøker og tenke på ryggen til dine venner og pakke eskene med annet enn bare bøker og annet papir. Enten kan man fylle bokeskene halvveis opp, men helst tar man med noe annet lett i samme esken.

Merk eskene

En annen viktig ting for deg selv som tips til nedpakkingen for å raskt komme på plass i ny bolig, er å merke eskene dine. Hvis du får eskene fra et flyttebyrå, så vil du som oftest finne felter for å fylle inn hva esken inneholder, og hvilket rom den skal i. Men dette er også en fordel for deg ved at du umiddelbart vet hvor innholdet i esken skal, og det går raskt å pakke ut.

Ved flytting trengs det riktig pakkematriell til tørrvarer, bøker, klær etc. Vi leverer flyttemateriell til riktig og forsvarlig pakking.

  • Kartonger i forskjellige størrelser
  • Pakkepapir til innpakking av glass/serviser/gjenstander
  • Tape til å lukke esker
  • Ved levering av emballasje gir vi råd om riktig pakking

Vi utfører nedpakkingen og eventuelt utpakking av innbo eller deler av dette etter ditt eget ønske.

 

– Erfarne pakkemestere

 

– Del- eller fullstendig nedpakking av innbo

 

– Fri frakt av pakkemateriell