Rimelig lager til leie i Oslo

Rimelig lager til leie i Oslo

Når man bor i storbyen er det mange som velger å bo i en leilighet. Grunnen til dette er ofte at kvadratmeterprisen i storbyen er vesentlig høyere enn andre steder, og da er det ikke sikkert at man har råd til å leie eller eie noe annet. Ulempen med leiligheter i storbyen, er ofte at de ikke har spesielt mye bodplass. I nye leiligheter har man i dag økt krav til hvor mye bodplass man skal ha, men det gjaldt ikke når man bygget leiligheter for flere år siden. Man kan derfor komme over små leiligheter i storbyen som bare har en liten kjellerbod man kan lagre ting i.

Mellomlagring

Det er ikke uvanlig med lite bodplass til leiligheter i storbyen, noe som er grunnen til at man i de senere år har stilt krav til hvor mye plass man skal ha for lagring i leiligheter i forhold til hvilken størrelse disse er. Mange har ikke nye leiligheter, men har kanskje pusset opp en eldre leilighet som ble bygget på 1940- eller 1950-tallet. Den gangen bygget man det man trengte, og bodene var ikke alltid spesielt store. I tillegg så hadde man vanligvis kun en bod i kjelleren, selv om man i noen bygg også kunne oppleve at man fikk tilgang til en bod på loftet i tillegg til den i kjelleren. Når man har lite bodplass, er det praktisk med rimelig lagerrom til leie.

Rimelig lager til leie i Oslo

Mange liker å delta i forskjellige aktiviteter som er knyttet til forskjellige sesonger. Hvis man for eksempel har mye skiutstyr, så er det ikke spesielt praktisk at dette fyller boden om sommeren. I stedet kunne man ha benyttet seg av rimelig lagerrom til leie slik at man til en hver tid har den plassen man trenger. Vi tilbyr rimelig lagerleie i Oslo og har både lagercontainere og minilager.

Salg av flyttemateriell

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør av flyttetjenester for private og bedrifter. Vi selger også flyttemateriell til nedpakking som f.eks flytteesker, pakkepapir, tape, emballasje og bobleplast med mer. Ønsker du at vi skal ta med oss pakkeutstyr når vi kommer på flyttedagen kan vi ordne dette eller vi kan levere alt av flyttemateriell på forhånd slik at du kan pakke ned på forhånd. Vi leverer flyttemateriell i hele Oslo Kommune, og frakt er gratis ved bestilling over kr. 500,-

FLYTTEBYRÅ OSLO

  • Nedpakking og utpakking
  • Levering av flyttemateriell
  • Privatflytting
  • Bedriftflytting
  • Bortkøring av søppel
  • Piano flytting
  • Tung transport
  • Lagerhotell

Ønsker du et prisoverslag på flyttejobben kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut vårt online skjema for prisforespørsel eller ringe oss direkte på 934 64 211.