Nybegynnerfeil når du skal flytte

Nybegynnerfeil når du skal flytte

Flyttedagen bringer ganske mye spenning. Kanskje skal du endelig flytte hjemmefra, inn med kjæresten, eller inn i den boligen som skal være hjemmet til din fremtidige familie. Det er mange følelser knyttet til det å flytte, og dessverre gjør dette at mange av oss går i fella og ender opp med å gjøre en god del nybegynnerfeil.

Det viktigste er å planlegge godt hvordan en skal ta seg av flyttingen, da det tross alt er mye mer enn bæring av tunge møbler som inngår i dette. Vi skal derfor i denne artikkelen gå gjennom et par vanlige nybegynnerfeil, slik at du kan få innsikt i hvordan du bedre kan komme deg gjennom flyttedagen. 

Nybegynnerfeil når du skal flytte

En stor feil er å bli litt for optimistisk til tider. Du kan sikkert få med deg mange av vennene dine og familier på flyttingen, men hva om disse viser seg å ha andre ting som kommer opp? Eller hva om dere sammen ikke klarer å bære de aller tyngste møblene? Et godt tips er å gå over det som skal flyttes for å avdekke om du trenger profesjonell hjelp eller ei.

Det er også mange som kommer til dagene før flyttingen og skal gjøre seg klar til å pakke, men oppdager at de ikke har nok pappesker. Da kan det være stressende midt oppi mye annet å lete etter disse. Familie, venner, og nærbutikken er gode tips her. Sørg også for å ha nok aviser og teip blant annet for beskyttelse, da ingenting er verre enn når ting går i stykker!

Pakk før du flytter

En stor amatørfeil er å vente med deler av eller hele pakkingen til flyttedagen faktisk er her. Da blir det fort veldig problematisk når du ender opp i skvisen om du skal beholde eller kaste ting, og dagen går temmelig tregt. De aller fleste ender da opp med å flytte med seg unødvendige ting, da de tross alt ikke har muligheten til salg, og heller ikke vil kaste. 

Pakker du i god før du flytter, så får du ikke bare muligheten til en raskere flyttedag. Du får nemlig også her muligheten til å selge en rekke gjenstander du uansett ikke trenger. Med litt ekstra penger i lommeboka, og ikke minst mindre gjenstander du trenger å flytte, samt det faktum at du er klar på flyttedagen, så rangerer dette som ett av de aller beste tipsene. 

Ikke glem at du som person også flytter

Flytting handler for de aller fleste om at gjenstander blir pakket ned i esker og fraktet til en ny bolig. Det inngår derimot noe annet veldig viktig i prosessen, og det er tross alt at du som person også skal flyttes! Da må for eksempel adresseendring til for at du skal få posten tilsendt riktig adresse. Dette er lurt å gjøre minst 4 virkedager før flyttingen. 

Dessuten finnes det helt sikkert mange avtaler du har knyttet opp mot din forrige bolig. Dersom du for eksempel selv betalte for strøm, internett, og TV her, så må du si opp avtalene. Det samme gjelder NRK-lisensen, og om du eventuelt abonnerte på en avis eller magasiner som ble sendt til denne adressen, så skal også disse sies opp når du flytter eller meldes endring på adressen. 

Flytt med senket pust

Så sant du har planlagt godt i henhold til flytting, så har du ingenting å bekymre deg for. Da kan du puste lettet ut, og det lønner seg virkelig å legge inn noen timer med forberedelser. De timene er det tross alt mye mer avslappende å sette til en ledig helg, fremfor flyttedagen i seg selv. Da kan du flytte med senket pust!

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi er et veletablert og populært flyttebyrå med konkurransedyktige priser og fokus på kvalitet gjennom hele flytteprosessen.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.