Nå er vi best i Europa

Woman with dog renovating house

Nå er vi best i Europa ⏐ Oppussing

Våren nærmer seg og for mange av oss betyr det også en tid med forandring og oppussing. I følge denne artikkelen i Aftenposten var nordmenn Europamestere i oppussing og brukte «bare» 40 millioner kroner på estetikk og fornying i året som gikk.

— Det er jo et konsum som handler om hobby og interesse her. Vi pusser opp oftere enn vi må. Vi driver også med estetikk. Det man gjør oftest i Norge er det som synes; maling innvendig når man skifter møbler, for eksempel, forteller partner og bygningsingeniør hos Prognosesenteret Bjørn Erik Øye.

Nå er vi best i Europa ⏐ Oppussing

Vi i Majoren Flyttebyrå merker at denne trenden også fortsetter inn i 2017 og vi begynner allerede å se økning av kunder som planlegger boligskifte og er på flyttefot. For å kunne imøtekomme våre kunders behov har vi samarbeid med flere aktører som gjør oss til en totalleverandør av flytte- og renholdstjenester.  Flytting har etter hvert blitt så omfattende der det stadig stilles økende krav til oss, våre metoder og at vi til enhver tid kan levere den beste kvalitet for våre kunder.

Vi kan nå levere alt fra nedpakking, salg av flyttemateriell, flyttetjenester og bolig til bolig løsninger, nedvask av deres gamle bolig og henting av avfall, gamle møbler og ting du ikke lenger har bruk for.

I tillegg ser vi også at fler og fler flytter fra en større bolig til noe mindre og får et behov for mellomlagring av innbo og gamle minner de ikke har plass til hjemme. Ved siden av våre flyttetjenester har vi selvsagt også muligheten til å tilby deg korttids- eller langtidslagring. Tilgang hele året, kamera og adgangskontroll, bemannet på dagtid mange ulike lagerrom å velge mellom, fra 1 kvadrat til 20 kvadrat.

Ta gjerne kontakt med oss i Majoren Flyttebyrå om du selv planlegger boligskifte eller kjenner noen i familien som er på flyttefot. Gir du oss adressen så fikser vi resten.

 
  • Bolig til bolig løsninger
  • Renholdstjenester
  • Kontorflytting
  • Rydding av dødsbo
  • Lagerhotell
  • Bortkjøring/Avfallshåndtering