Løfteteknikker når du flytter

Løfteteknikker når du flytter

Når man skal flytte, så er det mange som velger å utføre flyttingen selv. Når man ikke er vant til flytting, så kan man lett feilbedømme tunge løft eller hva kroppen er komfortabel med. Når man løfter er det viktig at man løfter riktig. Selv ved ganske lette løft så kan en utrent kropp ta skader. Hvis man ikke er klar for løftingen, så er dette en grunn til å overlate flyttingen til profesjonelle. Når man benytter seg av et flyttebyrå, så overlater man bærejobben til personer som gjør dette hver dag, og som også har de rette verktøyene for å utføre jobben på en akseptabel måte. Flytting kan innebære mange tunge løft og både psykisk og fysisk stress.

Ting som steinbord, vedovner og pianoer kan ta knekken på hvilken som helst rygg hvis man ikke passer på.

Feil løfting kan skade ryggen

Når man løfter tunge løft, så er det viktig at man forbereder seg godt på jobben. I noen tilfeller kan det være nok at man løfter med beina i stedet for med ryggen, men i andre tilfeller så kan man oppleve at selv det ikke er nok. Hvis man benytter seg av profesjonelle flyttefolk, så vil man se at de benytter seg av utstyr som traller og løfteseler for de tyngste løftene. Når det ikke er nok med å løfte med beina for å sikre at man ikke ødelegger ryggen, så vil en løftesele gjøre at man kan løfte med hele kroppen uten å risikere ryggen.

Verktøy for riktig løfting

Når man skal gjennomføre tunge løft, så er det viktig at man sikrer seg på best mulig måte. I tillegg til at man kan benytte seg av løfteseler, så kan man også finne støtteutstyr som vil hjelpe med å beskytte ryggen mot feil løft.

Løfteteknikk
Riktig løfteteknikk handler om å gi støtte til ditt naturlige bevegelsesmønster. Å flytte en kroppsdel av gangen der man overfører tyngde fra kroppsdel til kroppsdel forhindrer alvorlige helseplager og skader når du flytter.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS hjelper deg med flyttejobben og sørger for at du slipper å ta de tyngste løftene når du flytter.

Bestill flyttehjelp

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn. Flytting og flyttevask er våre mest populære og etterspurte tjenester. Sammen med OK Minilager tilbyr vi også minilager til korttids- eller langtids mellomlagring. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Trygg og sikker betaling av flyttejobben