Da Line Skulle Pusse Opp Var Gode Lagerløsninger Viktig For Henne

Warehouse engineer inspects the inside of a container with a customer at an industrial container

Line har som flere andre førstegangskjøpere valgt å benytte anledningen til å kjøpe sin første leilighet nå som prisene på bolig har falt i Oslo. Selv om prisene har gått litt ned er det fremdeles dyrt å kjøpe bolig når man er alene. Line har derfor kjøpt seg en leilighet som hun må pusse opp før hun kan flytte inn etter nyttår.

I mellomtiden skal hun bo hos en venninne på Kampen. Og selv om lommeboken ikke er sprengfull har hun allerede satt i gang håndverkerne. Møblene har hun flyttet til vårt minilager som hun leier for et par tusenlapper. Det er kanskje byens rimeligste lagerpris tatt i betraktning at hun har hele 13 kvadrat til disposisjon.

Lagerløsninger
 

Leie minilager Oslo

Fra 2400,- pr.mnd (13kvm)

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har et samarbeid med OK Minilager og tilbyr lagerløsninger for både private og bedrifter i Oslo og Viken.

Vi er opptatt av å tilby våre kunder en trygg og forsvarlig måte å lagre sine eiendeler på. Samtidig ønsker vi å tilby hyggelige priser på lager slik at du slipper å knuse sparegrisen når du har behov for et lagerrom. I forbindelse med flyttingen har du behov for flytteesker, bobleplast og silkepapir til nedpakking. Dette kan du også kjøpe rimelig gjennom oss når du leier et billig minilager Oslo.

 

 

«Takket vært at dere gav meg en hyggelig studentrabatt har jeg fått muligheten til å starte på boligdrømmen».

 

Lagerløsninger

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr lagerløsninger for både private og bedrifter. Vi har lagercontainere og tempererte lagerrom der du lagrer i et tørr- og varmt lager. Prisene på våre lagerløsninger bl.a byens beste til sammenligning med våre konkurrenter. Er du student må du opplyse om det på forhånd og vi kan gi deg en hyggelig studentrabatt på våre lagerløsninger.

Skal du også flytte og trenger plass til mellomlagring? Bruk vårt kontaktskjema og få et hyggelig pristilbud.