Leie flyttebil når du flytter

Two young handsome movers wearing uniforms are unloading the van full of boxes. House move, mover

Flyttebil i Oslo

Når man skal flytte, så finnes det flere som velger forskjellige måter å gjøre dette på. Noen velger å gjøre hele prosessen selv med en personbil, noe som betyr at man gjerne må kjøre flere turer mellom ny og gammel bolig for å få med seg alle tingene. Andre velger å benytte seg av venner og kjente for hele flyttingen, men innser at det tar for lang tid å benytte personbiler, så da velger man ofte å leie en flyttebil som man selv kjører. Et annet alternativ er å benytte seg av et flyttebyrå som tilbyr at man kun leier flyttebil med sjåfør. På den måten slipper man å selv kjøre bilen.

Flytte selv

Hvilken metode man benytter for å flytte avhenger ofte av hva man føler man kan ta seg råd til. Mange velger å flytte selv fordi de føler de har brukt altfor mye penger på hele flytteprosessen. Dette kan man velge å gjøre på flere måter, men i hovedsak så vil det være om man velger å flytte helt selv, eller om man benytter seg av venner for å hjelpe med flyttingen. Noen kan velge å flytte helt selv av prinsipp, og da benytte en privatbil for å kjøre tingene. Dette kan være tidkrevende, men kan være noe man gjør hvis man har flere turer innom leiligheten for å forberede at man etter hvert skal flytte inn. Det er mer vanlig at man benytter seg av venner og bekjente for å utføre flyttingen, og da velger man ofte å leie en flyttebil for at man skal slippe å kjøre frem og tilbake med personbiler.

Lei flyttebil med sjåfør

Det er også mulig å slippe å kjøre flyttebilen selv ved å kontakte flyttebyrå for kun å leie flyttebil med sjåfør. Vi tilbyr dette kun der oppdraget er over 6 timer.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

Leie flyttebil