Hvorfor varierer prisen på flytting

Pris på flytting

Når man skal finne et flyttebyrå, så kan det av og til være vanskelig å sammenlikne prisen. For eksempel kan et flyttebyrå tilby en pakke mens et annet tilbyr en annen hvis du ikke spesifiserer helt nøyaktig hva du har behov for. Da vil prisene mellom disse to være vidt forskjellige. Ikke bare har man forskjeller på hva som tilbys, men noen flyttebyråer er også mer effektive enn andre. Regningen fra disse vil være lavere enn fra andre byråer rett og slett fordi man har brukt mindre tid på å utføre jobben.

Forskjellig pris avhengig av hvor mange flyttere du ønsker

Pris på flytting du får fra et flyttebyrå vil være basert på hvilken tjeneste du faktisk ønsker å bestille. Hvis du ønsker en bil med sjåfør og to personer for flyttingen, så vil dette koste mer enn om du kun bestiller bil med sjåfør. Hvis jobben strekker seg utover flere timer, så vil man også i dette tilfelle oppleve at prisen øker raskere når man har bestilt bil med sjåfør og to hjelpere.

Prisen er avhengig av flere faktorer

Den største forskjellen i prisen ser du i forhold til hvor lang tid flyttebyrået bruker. Det som er ulempen når man skal sammenlikne priser, er at noen flyttebyråer er mindre effektive enn andre. I så fall vil du kunne oppleve at akkurat samme jobben ender opp med å koste mer hos et flyttebyrå enn hos et annet fordi et av dem tar lenger tid enn det andre. De gangene det er mest opplagt at man har forskjell i pris, er når forskjellige flyttebyråer opererer med forskjellige priser for samme tjenesten. Man må derfor passe på å sammenlikne forskjellige flyttebyråer på likt grunnlag for å bestemme hvem av dem som er dyrest eller hvem av dem som gir deg det billigste alternativet.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

Pris på flytting