Hvorfor minilager i Oslo er populært

Cardboard boxes in storage room

Minilager kan benyttes til mye forskjellig, og det er også grunnen til at det er blitt populært.

 

Minilager

Det er mange grunner til at minilager er blitt populært, men hovedgrunnen er at mange har behov for lagring, enten privat eller for virksomheter, og uansett hvor mye man rydder, så ender man opp med å ikke ha plass til alt man trenger å lagre. Mange føler av og til at lagringsplass fyller seg opp av seg selv. Uansett hvor ofte man rydder og hvor mye man kaster, så er det alltid fullt i boder og skap. Løsningen er da å flytte ting man ikke bruker så ofte til et minilager slik at man ikke behøver å lagre alle ting hjemme som man ikke bruker hver dag.

Bruk minilager til lagring av ting man sjelden bruker

Man kan for eksempel benytte et minilager for å lagre alle ting man sjelden bruker. For eksempel ting som er avhengige av sesong. Man trenger ikke lagre alt alpint-utstyret til hele familien i boden når sommeren er kommet. Det samme gjelder når man driver en virksomhet. Da kan man flytte varer som tilhører en annen sesong enn den man er inne i til et fjernlager i et minilager.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

Minilager som fjernlager for salg

Når man driver en virksomhet, så har man ofte en del varer som kun selger på spesifikke deler av året. For eksempel er det sjelden at en interiørbutikk selger julepynt om sommeren, og det er også ikke så ofte at man selger hagemøbler midt på vinteren. Da er det heller ikke noe vits i å fylle det lageret man trenger i butikken for varene som tilhører riktig sesong med de varene man på ingen måte har behov for før vintersesongen kommer tilbake. Minilager gjør at man ikke behøver å forholde seg til alt som skal lagres hele tiden. I stedet kan man flytte sesongvarene frem og tilbake til lageret to ganger i året.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Minilager i Oslo