Hvorfor du bør male før du flytter

Male før du flytter

Det er mange grunner til at man kan ta seg tid til å male før man flytter. Det vil gi et bedre inntrykk både for dem som har leid deg leiligheten og for dem som skal overta den etter deg. Hvis du skal selge leilighet for å kjøpe ny som du skal flytte til, så kan nymalte vegger bety at du kan få en bedre pris på boligen. Hvis en bolig har nedslitte vegger, så vil ikke potensielle kjøpere være like positive som hvis disse er nymalte.

Male etter leieforhold

Når man har leid en leilighet som man skal levere tilbake før man flytter, så kan det ofte være bedre overfor eier hvis veggene er nymalt enn om de er nyvasket. Grunnen til det er at man i eldre leiligheter for eksempel kan ha slitt ned tapeten med mye vasking og mye bruk, og da kan det være helt umulig å få veggene til å se rene ut selv om man vasker dem. Hvem har for eksempel ikke opplevd at man blir bedt om å vaske om igjen fordi nedslitte vegger gjør at det ser ut som at veggene ikke er vasket.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi fleksible og trygge lagerløsninger for private og bedrifter. Her kan du i tillegg til å leie bedriftslager også lagre møbler og innbo på selvbetjente minilager og lagercontainer som er døgnåpne.

Male før du selger

Hvis du skal selge en leilighet før du flytter, så kan vurderingen være annerledes enn om du leier. Selv om man sier at man bør overlate mindre oppussing til kjøper slik at de kan få det som de ønsker når de overtar, så kan man faktisk ende opp med å få en bedre pris på boligen hvis man påfører et strøk med maling. Det er en fordel å benytte en anonym farge slik at den ikke virker motsatt og jager bort potensielle kjøpere. På denne måten kan man raskt ende opp med flere budgivere og man kan få et større beløp ekstra som pris for boligen.

Flyttebyrå Oslo
Skal du flytte lokalt eller til en annen landsdel? Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en offentlig godkjent flyttebedrift gjennom Startbank.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Flyttebyrå Oslo