Her kan du lagre bildekk

Lagre bildekk

Når sommersesongen er kommet er det igjen på tide å bytte dekk på bilen slik at man har best mulig feste på føre og i temperaturen man har i sommerhalvåret. Jo lenger man venter med å bytte vinterdekkene til sommerdekk, jo mer slitasje får man på vinterdekkene så snart temperaturen stiger over 7 grader. For å få mest mulig ut av dekkene til bilen, så bør man ta godt vare på dem, og i tillegg til at det betyr at man må bytte dekkene når temperaturene tilsier det, så betyr det at man må lagre dem riktig og klargjøre dem for lagringen.

Lagres tørt

Når man skal lagre vinterdekkene slik at de er i god stand når vintersesongen igjen er kommet, så er det viktig at man først fjerner grus og skitt fra dekkene, og gjerne at man vasker dem, før man lagrer dekkene på et tørt sted. Man bør også ha jevn temperatur for lagringen slik at gummien i dekkene utsettes for minst mulig ytre påvirkninger mens dekkene lagres. På den måten har man dekk som er i like god stand når man setter dem på bilen igjen som de var før man plasserte dem på lagringen.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr utleie av minilager og lagercontainer i samarbeid med OK Minilager.

Lagre bildekk i minilager

Når man benytter seg av et minilager, så vil man kunne forvente og ha perfekte lagringsforhold for dekkene. Når du lagrer dekkene, så fjern eventuell plast som dekkene ble levert i. Hvis man lagrer dekkene i plast, så kan man risikere at fukt samler seg inne i plasten og at dette tærer på gummien i dekkene mens de lagres i løpet av sesongen. Hvis man sikrer at dekkene lagres på denne måten, så kan man ha dekkene i lang tid uten at slitasjen blir større enn nødvendig. Gode dekk er viktig for å ivareta sikkerheten når man kjører.

 

Lagre bildekk i Oslo
Når du bytter dekk for sesongen, så er det noen ting å ta hensyn til for å ta best vare på dekkene. Hos oss kan du lagre bildekk i Oslo og Akershus.


Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Lagre bildekk