Flyttehjelp Bærum | Flyttetjenester i Asker og Bærum

Trenger du flyttehjelp i Bærum? Å flytte er en av de mest stressfulle periodene gjennom livet, men heldigvis er det mulig å få hjelp. Selv om du har overskudd og tid nok til å ta deg av flyttingen på egenhånd, er det ingen hemmelighet at flytting er belastende og svært utmattende. Flytting er en spennende og livsendrende opplevelse, men ofte blir det positive overskygget av stresset som medfølger.

Flyttehjelp kan bistå med alt fra pakking og bæring, til håndtering av store møbler og utvasking. Å flytte er en omstendelig prosess, særlig dersom du skal gjøre hele jobben på egenhånd. Heldigvis finnes det mange muligheter for flyttehjelp i Bærum, enten du trenger hjelp til hele eller deler av jobben. Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttetjenester for private og bedrifter; privatflytting, kontorflytting, montasjetjenester, mellomlagring og flyttevask.

Flyttehjelp Bærum

Mange benytter seg av flyttehjelp Bærum for å unngå de fysisk krevende aspektene ved flytting. Slik får du tid til å fokusere på alt det spennende og positive som kommer i tiden fremover. Det er mye du skal ta stilling til ved flytting, og selve pakking og bæringen er bare en liten del av prosessen. Registrering av adresse, dokumentarbeid og ikke minst innredning av det nye hjemmet må også gjøres.

Flyttehjelp i Bærum kan bistå med den fysiske og krevende delen av prosessen, så vel som utvasking og bortkjøring av søppel. Du har mange muligheter og det gjelder bare å finne et byrå som kan tilby deg de tjenestene du ønsker. Mange byrå er villig til å tilrettelegge seg etter dine behov, slik at du får hjelp med akkurat de delene du trenger. Vårt flyttebyrå har konkurransedyktige priser på flytting.

Flyttebyrå

Bedriftflytting i Bærum

Skal bedriften flytte kan vi tilbyr profesjonell flyttehjelp og kontorflytting for bedrifter i Asker og Bærum.

  • Pakking
  • Emballasje til flytting
  • Møbelmontasje, demontering og montering
  • Bærehjelp og internflytting
  • Kontorvask
  • Lagertjenester for bedrifter
  • Tunge løft, safe flytting, arkiv flytting
  • Tømming av konkursbo
  • Tilbakestilling av lokaler

Minilager

Har du behov for å mellomlagre møbler under flytting eller oppussing? Vi tilbyr minilager som er tørt og oppvarmet eller lagring i en lagercontainer. Les mer om minilager.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi er et veletablert og populært flyttebyrå med konkurransedyktige priser og fokus på kvalitet gjennom hele flytteprosessen.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.