Flyttebyrå for studenter

Flyttebyrå for studenter

Når man endelig er ferdig med videregående og akkurat har fått beskjed om at man er kommet inn på sitt førstevalg av studie i storbyen, så er det mange tanker som går gjennom hodet i forhold til alt som må ordnes før man kommer i gang. Men en ting som er sikkert, er at man trenger å få flyttelasset frem til byen man skal studere i så snart man kan få overtatt leiligheten eller hybelen man skal bo i. Som student, så har man begrenset økonomi og trenger et flyttebyrå med rimelig flyttehjelp for studenter slik at man kan overlate bekymringen for flyttelasset til et flyttebyrå.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr rimelig og profesjonell flyttehjelp til studenter i Oslo og Akershus. I tillegg kan vi tilby rabatterte priser ved lagerleie for en kortere eller lenger periode.

Ta kontakt med oss for en flytteprat – 934 64 211

 

Flyttebyrå for studenter med studentrabatt

Når man er fersk student i storbyen, så er det deilig med alle utfordringer som man kan benytte seg av andres tjenester for å utføre. En av disse tjenestene som man virkelig trenger er rimelig flyttehjelp for studenter. Med priser som er tilrettelagt for at man er fersk student i storbyen, så blir flytteprosessen mye enklere enn den ellers ville blitt. Vi gir alle studenter 10% rabatt ved flytting.

Begrenset økonomi

Alle er vel klar over at livet som student ikke gir rom for mye luksus økonomisk sett. For at en student skal kunne benytte seg av et tilbud for flytting, så er det viktig at prisen er tilpasset den økonomien man har. Ikke alle flyttebyråer tilbyr en egen pris som studenter kan dra nytte av, og da blir det raskt dyrt om man ikke har foreldre som tar seg av flytteprosessen og flyttebyrået. Mange studenter mottar ingen penger før første utbetaling fra Statens Lånekasse er klar, og det skjer som oftest ikke før man er godt i gang med studiet. Med rimelig flytting, så kan man få økonomien til å strekke seg lenger og kan heller ta seg råd til en og annen luksus selv om man er student.