Flytting på vinteren med lastebil

Flytting om vinteren

Innholdsfortegnelse

Det kan i mange tilfeller være rimeligere å flytte om vinteren grunnet boligpriser og andre prismessige forhold i markedet.

Flytte om vinteren 

Det finnes både fordeler og ulemper ved å flytte om vinteren i forhold til værforhold som til enhver tid finner sted. Det kan i mange tilfeller være rimeligere å flytte om vinteren grunnet boligpriser og andre prismessige forhold i markedet. 

Hvis du planlegger å flytte på vinterstid er det smart å planlegge i god tid på forhånd. Du vil slik unngå fuktskader og vannskader ved dårlige værforhold. Det er mange som velger å flytte på kalde vinterdager. Det anbefales da å planlegge godt i forhold til om flyttelasset skal fraktes på korte eller lange avstander.

God planlegging

Det er mange faktorer som må vurderes om du velger å flytte på en kald vinterdag. Først og fremst krever flytting at du planlegger godt i forhold til når den nye boligen er klar for innflytting. Flytting om vinteren krever gjerne at du benytter flere dager på selve flyttingen. Dette da det om vinteren blir tidligere mørkt enn om sommeren og det kan være utfordrende føre.

Med kortere arbeidsdager må også flyttingen utføres mer effektivt. Du kan med fordel benytte deg av et flyttebyrå om du ønsker å få hjelp med flyttelasset. Du kan også benytte deg av profesjonelle vaskefirmaer som utfører utvask både effektivt og til rimelige priser.

Krevende gjenstander

Det er flere faktorer som må vurderes i forhold til sikkerhet og flytting på kalde vinterdager. Nordmenn flest har en rekke gjenstander som både er tunge og store. Ved flytting av krevende gjenstander behøves det gjerne flere personer som kan hjelpe til med å bære.

Du må også ta hensyn til gjenstander som kan knuses eller bli ødelagte når flyttelasset skal fraktes over lange avstander. Dette er gjenstander som eksempelvis antikviteter, musikkinstrumenter og glass som krever en spesiell håndtering av de som hjelper deg med å flytte. Du bør derfor pakke skjøre gjenstander inn i plast og papir for deretter å legge dette trygt i esker.

Praktiske løsninger

Det finnes en rekke praktiske løsninger som kan være til hjelp ved flytting på kalde vinterdager. Først og fremst kan du få et stort utbytte av å benytte deg av et flyttebyrå. Dette er profesjonelle mennesker som raskt setter i gang med flytteprosessen slik at den blir unnagjort innen kort tid.

Hvis du ikke skal benytte deg av et flyttebyrå bør du planlegge godt i forhold til bæring og frakt av dine eiendeler. Først og fremst bør du pakke dine små eiendeler i praktiske esker slik at de blir lettere å bære ut på en gang. Hvis du bestemmer deg for å benytte et flyttebyrå vil de ta seg av både bæring og frakt.  

Leie av container eller minilager

Det er ofte behov for større lagringsplass når du flytter. Når du flytter på vinterstid bør du også sørge for at dine eiendeler blir lagret godt og isolert fra fukt, vann og kulde. I noen tilfeller kan det også være nødvendig å benytte en mellomlagring inntil du skal flytte inn i din nye bolig.

Hvis det er nødvendig å benytte seg av en mellomlagring kan du med fordel leie en container eller et minilager. Et slikt alternativ for lagring vil gi deg mer tid og rom i forhold til det å flytte inn i ny bolig. En container eller minilager rommer mye og er godt nok isolert til å tåle vinterens kulde og fukt.

Flytting over store avstander

Hvis du bestemmer deg for å flytte over store avstander om vinteren er det flere faktorer som må tas med i betraktning. Først og fremst må du bestemme deg for om du ønsker å leie flyttehjelp eller ikke. Et flyttefirma vil kunne ta seg av hele flytteprosessen, og du behøver derfor ikke å tenke på noe mer enn pakking og utvask.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Vi samarbeider med OK Minilager og kan tilby mellomlagring i temperert varmtlager i Oslo og Akershus.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

3 myter om flytting