Ekstra lagerplass til bedriften

Ekstra lagerplass til bedriften

Det er mange grunner til at bedrifter kan trenge ekstra lagringsplass. Når man driver en bedrift, så har man alltid noen møbler eller liknende som det ikke er behov for å ha fremme på kontoret til en hver tid. Utover det så vil bedrifter som driver med videresalg ha variabelt behov for varelager. De fleste bransjer vil ha behov for et større varelager under julehandelen, og noen bransjer kan for eksempel ha behov for større lager i løpet av sommerhalvåret. For å unngå kaos når man trenger et større varelager, så kan det være en god ide å leie et minilager slik at man kan plassere ekstra ting man trenger å lagre på minilageret. På den måten kan man unngå å miste oversikten på varelageret selv i høysesongen.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi fleksible og trygge lagerløsninger for private og bedrifter. Her kan du i tillegg til å leie bedriftslager også lagre møbler og innbo på selvbetjente minilager og lagercontainer som er døgnåpne.

Forskjellig lagerbehov i forskjellige sesonger

Når man driver med varesalg så vil sesongene bestemme hvor mye man trenger å ha på lager. Mange har behov for å lagre ekstra mye i spesifikke sesonger. For eksempel vil en butikk som selger småinteriør ha ekstra stort lagringsbehov i julemånedene, mens butikker som selger surfebrett eller kajakker trenger mer lagringsplass om sommeren. Resten av året kan det være man klarer å plassere ut mesteparten av varene i butikken eller man trenger vesentlig mindre lagringsplass. Butikklokaler eller kontorlokaler kan være kostbare, så man ønsker ikke å ha mer lagerplass der enn man har behov for. Minilager er løsningen for å unngå ekstra høye utgifter til lagringsplass.

Leie ekstra lagerplass til bedriften

Lagre usolgte sesongartikler

I alle bransjer vil man ha noen varer igjen etter sesonger. Disse varene kan man som oftest selge igjen ved neste sesong. Men det betyr at man må lagre på dem hvis man ikke kan få solgt alt. I dette tilfellet kan man også benytte seg av et minilager for å slippe å ha ekstra lagringsplass til disse varene i bedriftslokalet.

Flyttehjelp
Skal du flytte lokalt eller til en annen landsdel? Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en offentlig godkjent flyttebedrift gjennom Startbank.

Kontorflytting
Vi har kunder fra en rekke sektorer, som eiendom, kontor, skole, industri og helse. Til felles for dem alle er at de forventer effektive og profesjonelle tjenester – til riktig pris. Kundene deler ofte våre målsetninger om godt arbeidsmiljø og gode kontrollrutiner.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Ekstra lagerplass til bedriften