COVID-19 Informasjon til våre kunder

COVID-19 Informasjon til våre kunder: Vi holder p.d.d. åpent som vanlig.
Sist oppdatert: 22.mars 2020

COVID-19 Informasjon til våre kunder

COVID-19 Informasjon til våre kunder

Vi holder p.d.d. åpent som vanlig – sist oppdatert 22.mars 2020.

 

Majoren Flyttebyrå Oslo AS ønsker med dette å informere alle våre kunder og samarbeidspartnere at vi tar pågående smittefare på høyeste alvor og har iverksatt forebyggende tiltak. Vi følger alle retningslinjer fra myndighetene og Folkehelseinstituttet

Vi tar forholdsregler for å minske faren for smittespredning og vil fortsatt møte deg med et smil men vi kan ikke håndhilse.

Samtidig ber vi om informasjon og at vi varsles dersom:

– En av våre kunder eller samarbeidspartnere har fått påvist smitte
– Annen relevant informasjon av betydning for å forebygge smitte

La oss gi omtanke til alle som nå jobber hardt i en vanskelig situasjon. Vi kan knapt forestille oss hvilken vanskelige og tunge beslutninger de har måttet ta.

 
 
 
 
 

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Vi samarbeider med OK Minilager og kan tilby mellomlagring i temperert varmtlager i Oslo og Akershus.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Informasjon-Korona-Flyttebyrå-Oslo