COVID-19 Informasjon til våre kunder

Vi holder per dags dato åpent som vanlig – først publisert 22.mars 2020.

Oppdatert 31.januar 2021

Majoren Flyttebyrå Oslo AS ønsker med dette å informere alle våre kunder og samarbeidspartnere at vi tar pågående smittefare på høyeste alvor og har iverksatt forebyggende tiltak. Vi følger alle retningslinjer fra myndighetene og Folkehelseinstituttet
Situasjonen påvirker samfunnet sterkt og vi følger fortløpende med og vil iverksette nye tiltak straks det er nødvendig. Dersom du har avtalt et oppdrag vi ikke kan gjennomføre vil vi gi beskjed om komme med forslag til løsning eller avtale ny dato.

Inntil videre går alle oppdrag som avtalt og vi tilbyr flyttehjelp som avtalt. Vi gjør dette med største forsiktighet og fornuft og har tatt tiltak for å begrense smittefaren.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS holder åpent men har iverksatt ekstratiltak for å forebygge smitte. Det er viktig at våre kunder er trygge hos oss samtidig som helsen til våre ansatte også ivaretas.

Covid-19-Information

Informere om smittefare

Samtidig ber vi om informasjon og at vi varsles straks dersom;

– du eller noen i husstanden din opplever symptomer
– du eller noen i husstanden din er satt i karantene
– du er kjent med annen smittefare
– har vært ute og reist siste tre måneder

Fra 1.februar vil vi også kunne tilby videosamtaler der det er nødvendig og gjennomgang av bolig. Vi kan hente nøkler etter avtalt før flyttedagen og påta oss hele flyttingen fra A til Å uten at kunde er til stede.

 
 
 
 
 

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter for private og bedrifter.

Vi samarbeider med OK Minilager og kan tilby minilager i Oslo og Akershus.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Informasjon-Korona-Flyttebyrå-Oslo