Bruk påskeferien til å flytte

Bruk påskeferien til å flytte

Når man har bestemt seg for å flytte, er det ikke alltid lett å få dette til å passe sammen med jobb og skole. Spesielt når man flytter mellom større boliger, så må man beregne noen dager før man er helt i orden i ny bolig. For å få til dette er det ikke alltid nok med kun en helg, spesielt når man også jobber lørdager. Når man har funnet et praktisk flyttebyrå, så gjenstår det å velge når man skal foreta flyttingen. Ferietid er en praktisk løsning slik at man kan ta seg den tiden man trenger til å komme i orden mens man har fri.

Ferietid til flytting

Ferietid er et populært valg for å flytte da man da kan få bedre tid til å pakke og komme i orden i ny bolig etter flyttingen. Mange synes flytting kan være stressende når man skal få det til rundt arbeidstider. Selv om man overlater flyttingen til et flyttebyrå, så er det fortsatt mye jobb å gjennomføre en flytting. Man kan få en mer behagelig flytteprosess ved å sette av nok tid slik at man får alt på plass i ny bolig og kan starte prosessen med å gjøre seg kjent i nye omgivelser.

Det rette flyttebyrået

Når man skal flytte er det viktig med det rette flyttebyrået som kan tilpasse flyttingen slik du ønsker. Selv om man velger å flytte i påskeferien, så er det praktisk å kunne benytte seg av tjenester som passer til dine behov. Man kan oppleve at prisene vil være annerledes hos flyttebyråer i forhold til flytting i påskeferie. Enten du velger å benytte deg av bil og sjåfør, eller om flyttebyrået utfører hele flyttingen, så vil jobben være praktisk å utføre i påskeferien slik at man kan få den roen rundt flyttingen som man ønsker.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS holder åpent hele påsken 2018 og bistår deg med flyttingen.

Bedriftflytting i Oslo og omegn

Når bedriften skal flytte til nye lokaler er det viktig å planlegge prosessen slik at man ikke påfører bedriften unødvendige tap. For eksempel må man bestemme når og hvordan flyttingen skal finne sted. Dette er noe vi i Majoren Flyttebyrå Oslo AS kan hjelpe deg med. Når man benytter seg av våre tjenester får du også tilgang til solid kompetanse fra et erfarent og profesjonelt flyttebyrå. Vi flytter over hele Oslo Kommune, omkrets liggende fylker og kommuner.

Demontering og montering av møbler

For at arbeidsplassene skal være klare til bruk etter flyttingen, så kan du benytte deg av tjenester fra ditt flyttebyrå for å demontere møblement slik at man kan flytte det til nytt lokale hvor man igjen monterer arbeidsplassene. Med både møbler og infrastruktur på plass når flyttingen er utført, så kan ansatte raskt være i gang med sine arbeidsoppgaver straks de ankommer de nye lokalene etter flyttingen. Man kan raskt få tilgang til servere, mailsystemer og annet slik at man kan komme i kontakt med kunder og leverandører etter behov. En vellykket flytteprosess er avhengig av god planlegging.

Ring oss i Majoren Flyttebyrå Oslo AS – 934 64 211.

FLYTTEBYRÅ OSLO

  • Nedpakking og utpakking
  • Levering av flyttemateriell
  • Privatflytting
  • Bedriftflytting
  • Bortkøring av søppel
  • Piano flytting
  • Tung transport
  • Lagerhotell

Ønsker du et prisoverslag på flyttejobben kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut vårt online skjema for prisforespørsel eller ringe oss direkte på 934 64 211.