Hopp til innholdet

Privatflytting

Privatflytting med Majoren Flyttebyrå Oslo gjør flyttingen enkel og stressfri. Vi tilbyr profesjonell service, konkurransedyktige priser og sikker håndtering av dine eiendeler.

Offentlig godkjent flyttebyrå

Privatflytting med Majoren Flyttebyrå Oslo

Å flytte kan være en både spennende og utfordrende opplevelse. Når du velger Majoren Flyttebyrå Oslo, kan du være trygg på at din privatflytting blir håndtert med profesjonell presisjon og omtanke. Vi er eksperter på privatflytting, og vårt mål er å gjøre din flyttingsreise så behagelig og effektiv som mulig.

Totale flyttetjenester for privatflytting

Hos Majoren Flyttebyrå Oslo tilbyr vi et komplett spekter av tjenester for privatflytting, både for lokale og lengre distanser. Vi forstår at flytting kan være fysisk og mentalt krevende, og derfor sørger vi for å ta det tunge løftet for deg. Vårt erfarne team benytter seg av spesialtilpasset utstyr og metoder som garanterer at dine eiendeler transporteres trygt og skånsomt.

Majoren Flyttebyrå Oslo tilbyr profesjonell privatflytting med konkurransedyktige priser. Vi håndterer alt fra pakking og demontering til transport og montering i ditt nye hjem, med fokus på trygg og effektiv flytting. Kontakt oss for en uforpliktende befaring og et skreddersydd tilbud.

Profesjonell håndtering av flytting

Fra nedpakking til oppsett i ditt nye hjem – vi har deg dekket. Vi tilbyr grundige nedpakkings- og pakkingsløsninger, hvor vi benytter flytteesker, silkepapir, bobleplast og annet nødvendig materiell for å beskytte dine eiendeler. Våre erfarne pakkemestere sørger for at alt blir pakket effektivt og sikkert.

Demontering og montering av møbler er også en del av våre tjenester. Vi håndterer alt fra å ta ned store møbler og garderobeinnredning, til å sette alt på plass i din nye bolig. Du kan gi oss beskjed på forhånd, så har vi nødvendig verktøy med oss for en sømløs overgang til ditt nye hjem.

Bæring og flyttehjelp

Har du bare noen få møbler eller behov for hjelp til å flytte internt? Vi tilbyr bærehjelp på timepris, tilpasset dine spesifikke behov. En detaljert beskrivelse av hva som skal flyttes vil hjelpe oss å tilby den mest effektive og smidige løsningen for deg.

Smidige tilleggstjenester

For en enda mer sømløs opplevelse, tilbyr vi tilleggstjenester som interiørveiledning, trygg avfallshåndtering, samt montasje av nye møbler og innkjøp. Ønsker du hjelp med å håndtere tungtransport av spesifikke gjenstander som arkivskap eller safes, kan vi også hjelpe med dette.

Uforpliktende befaring og pristilbud

Vi tilbyr en kostnadsfri befaring for å analysere dine behov og lage et skreddersydd tilbud for din privatflytting. Vår grundige behovsanalyse og fremdriftsplan sikrer en effektiv og trygg flytteprosess.

Velg Majoren Flyttebyrå Oslo for din privatflytting, og opplev en stressfri overgang til ditt nye hjem med vårt profesjonelle team. Kontakt oss i dag for å få et uforpliktende tilbud og begynne din flyttingsreise med trygghet og ro.

Trenger du flyttehjelp?

Er du klar for en problemfri flytteprosess? Velg Majoren Flyttebyrå Oslo for profesjonell flyttehjelp, tilleggstjenester og konkurransedyktige priser. Kontakt oss i dag for en effektiv og trygg flytting!

Majoren Flyttebyrå Oslo tilbyr profesjonell flyttehjelp med tilleggstjenester og konkurransedyktige priser. Kontakt oss i dag for en effektiv og trygg flytteprosess.
Trenger du flyttehjelp? Majoren Flyttebyrå Oslo tilbyr en problemfri flytteopplevelse med profesjonell service, tilleggstjenester og rimelige priser. Kontakt oss for et pristilbud i dag.
Offentlig godkjent

Flyttetips for en smertefri privatflytting i Oslo

Gjør flyttingen enklere med våre nyttige tips: bestem flyttedato i god tid, kontakt oss for et uforpliktende tilbud, og velg mellom egen eller profesjonell pakking. Vi tilbyr flyttemateriell og hjelp med oppbevaring før salg. Husk å planlegge parkering for flyttebilen og informere naboer eller kommunen om nødvendig. Sørg for å melde flytting til Skatteetaten og Folkeregisteret, samt oppdatere adresse hos skoler, barnehage og bank. Flytter du ut av kommunen, husk å bytte fastlege. Med vår ekspertise gjør vi flyttingen din smidig og stressfri.

I tillegg til våre flyttetjenester tilbyr vi fleksible løsninger for kort- eller langtidslagring av ditt innbo. Våre sikre lagerrom kommer i forskjellige størrelser og inkluderer oppvarmede minilager i Oslo. Du har tilgang til lagringsenheten din gjennom hele leieperioden.

Når trenger du lagring? Vi tilbyr mellomlagring for ulike situasjoner: hvis du venter på at din nye bolig skal bli klar, rydder før visning, skal tilbringe tid i utlandet, eller flytter til en mindre bolig med begrenset plass.

Et viktig kriterium for å finne riktig pris på ditt flyttelass er volumberegning i antall kubikkmeter (cbm). Det er imidlertid ikke så enkelt for deg å beregne størrelsen på ditt eget flyttelass. Noen eksempler på estimering av volum:

1 hyllemeter bøker = ca 0.1 cbm (ca 1 kartong)
1 hjørnesalong = ca 2,5 cbm
2 roms leilighet på 40-70 kvm = ca 20-25 cbm

De fleste flyttinger internt i Oslo baseres på timepris. Dersom ikke alt får plass i flyttebilen på samme tur kan vi hente resterende samme dag, eller etter avtale med kunde.

Du kan selvsagt avbestille flyttingen. Dette gjøres skriftlig til oss, senest 7 dager før avtalt tid. Dersom ikke avbestillingen ikke er gjort innen avtalt tid må det betales en minstepris på 3 timer av den avtalte prisen.

Det er et av de vanskeligste spørsmålene vi får. Det er umulig å svare eksakt på det da det er veldig varierende på hva hver enkelt har i et hjem. En tommelfingerrel er gjerne 10 esker pr. rom. Kjøkkenet varierer mellom 20-30 esker da man ikke kan fylle flytteeskene på samme måte som andre ting. Vi tilbyr kostnadsfri befaring ved større flyttinger og kan gi et ca. estimat på flytteesker.