5 ting du bør kaste når du flytter

5 ting du bør kaste når du flytter

Når du skal flytte er det et bra tidspunkt å vurdere om du virkelig trenger å flytte med deg alt du har lagret på eller om det er noe du kan kaste når du flytter. Du må huske på at flyttebyrået tar betalt for hele tiden de bruker for å flytte, og hvis de bruker lang tid på esker med innhold du ikke trenger, så blir dette ting som etter noen flyttinger blir ganske dyre å beholde. I tillegg så må du huske at kvadratmeterprisen for en leilighet er høy, så det koster mye å kjøpe stor nok leilighet til å lagre masse ekstra ting.

Gamle malingspann, fliser og takstein
Mange velger å ta vare på gamle malingspann, fliser, takstein, belegg, tepper og liknende, og dette kan være smart så lenge boligen fortsatt består av disse komponentene. Men hvis du vurderer å ta det med på flyttelasset, så kan det være et bra tidspunkt for å revurdere. Dette er ting du ganske sikkert ikke får bruk for i ny bolig. Du kan heller vurdere om ny eier vil at du setter det igjen.

Uåpnede flytteesker fra forrige flytting
De fleste har vel noen esker i boden som de aldri har pakket opp etter forrige flytting, og kanskje heller ikke etter flyttingen før det. Da er kanskje ikke dette noe som er viktig for deg og da heller ikke verdt å lagre på. I stedet burde det finne veien til avfalls stasjonen.

Utgått elektronikk
Utgått elektronikk er absolutt noe du kan kaste når du flytter. Det er lite sannsynlig at du velger å bruke en gammel og utgått mobiltelefon når du har en som er nyere. Unntak kan være personer som engasjerer seg i gammel elektronikk, som gamle datamaskiner.

Les også: Tips til ryddeteknikk

Ødelagte effekter
Ting som er ødelagt er ingen vits i å ta med på flyttelasset. Hvis du har ødelagte klær, ødelagte hageslanger eller hullete baderinger, så er det noe du kan kaste når du flytter.

Utbyttet interiør
Interiør som er plassert i boden fordi det ikke lenger er trendy, er det bare å kaste. Det er lite sannsynlig at det blir trendy igjen.

Bortkjøring av avfall
Vi henter og kjører ditt søppel og avfall til gjenvinning. Rusk, emballasje, møbler, gammelt utstyr, elektronikk, avfall etter oppussing, hageavfall, spesialavfall m.m blir sortert og levert til riktig miljøstasjon.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi er et veletablert og populært flyttebyrå med konkurransedyktige priser og fokus på kvalitet gjennom hele flytteprosessen.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Flyttebyrå Oslo