3 tips til flyttevask

3 tips til flyttevask

Tips til flyttevask ⏐ Unngår skitne diskusjoner

Når man er inne i en flytteprosess, så er det ikke alltid flyttevasken får spesielt høy prioritet i forhold til alle andre tingene man trenger å huske. Det kan være noe upraktisk å ikke gi flyttevasken den tankeprosessen som kreves, da man ellers kan risikere at den ikke blir godkjent og man må enten gjøre den om igjen eller man kan måtte betale for å få den utført av profesjonelle. Det er noen ting man bør huske på. Når man har flyttet noen ganger, så vet man at noen undersøker leiligheten nøye, mens andre sjekker mer overfladisk.

Husk å vaske kjøkkenvifte og andre vifter

Et sted utleiere og personer som kjøper en leilighet kan finne på å sjekke om det er rent, er inne i kjøkkenvifta. Grunnen til det er at det her ofte ikke er rent da man forventer at det samler seg en fett og skitt har og at man derfor ikke er forventet å vaske viften. Mange forventer at også viften er vasket, og da slipper man ulempen med å måtte argumentere for at man er uenig ved å gjøre det. Andre vifter bør også få en liten shine når man vasker.

Flyttevask og hvitevarer

Vask bak og rundt hvitevarer

Et sted mange tenker ikke er så viktig, er rundt og under hvitevarer. Men dette er steder man ellers sjelden vasker, og derfor kan det være ganske så skittent her. Ta deg tiden til å vaske rundt og under hvitevarene hvis du vil være sikker på å slippe å gjøre det i etterkant.

Vask inni kjøleskap og komfyr

Mange glemmer også at kjøleskap og komfyr kan trenge å vaskes på innsiden. Dette bør man gjøre regelmessig, men man bør i alle fall ta seg tid til å gjøre dette nøye når man flytter ut. Mange kan reagere sterkt hvis ikke kjøleskap eller komfyr er rene.

Vi utfører flyttetjenester i Oslo Kommune.

Flyttevask i Oslo
Når man skal vaske boligen etter flyttingen, så kan det være lurt å tenke på noen ekstra ting. Sett bort flyttevasken til et profesjonelt firma og vi sørger for en bekymringsfri overlevering.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

3 tips til flyttevask