3 tips til effektiv flytting

Packing process

For at flyttingen skal foregå raskt og effektivt, så er det en fordel å ta noen få steg for å sikre det.

 

3 flyttetips

Når man skal flytte har vel de fleste opplevd å skulle stille som flyttehjelp for venner som ikke har pakket noe før man starter. Da har man også sett at flyttingen på ingen måte blir så effektiv som man skulle ønske. I stedet blir man gående å bære på løse ting i timesvis etter at flyttingen burde vært ferdig. Dette er en tabbe noen gjør når de benytter seg av flyttebyrå. Hvis man ikke pakker klart alt i forkant da, så betyr det at man må betale for de timene det tar før de er ferdige med bæringen. Det kan da raskt bli en god del dyrere enn man hadde tenkt.

Benytt kartonger som anbefales av flyttebyrå

De fleste flyttebyråer tilbyr egne kartonger for flyttingen, og grunnen til det er at disse er klargjort for den merkingen de er vant med og for å bæres slik de er vant til. I tillegg er disse kartongene ofte tilpasset slik at de passer i den typen flyttebil de benytter. Ved å benytte seg av disse, så vil derfor jobben gå mer effektivt da de har lang erfaring med bæring av disse og også med stabling av dem. Benytter man andre esker, kan man oppleve at de ikke tåler vekten til innholdet slik at de blir forsinket av ødelagte esker, at de ikke kan bæres på en grei måte eller at verdifull plass i bilen ikke kan benyttes og de kan ende opp med å kjøre flere turer.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

Pakk klar før flyttebyrå kommer og merk esker

Det er også viktig å være ferdigpakket når flyttefolkene ankommer. Da kan de planlegge bæringen på en effektiv måte, og de trenger ikke å vente på at du skal pakke ferdig. Ved å merke esker, så vil du også finne igjen eskene i riktig rom i ny bolig slik at du bare kan begynne å pakke rett inn i skaper.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

3 tips til flytting