3 flyttetabber du må unngå

Mature man walking down stairs in house, holding moving boxes.

For at flytting skal foregå på en måte som ikke forsinker eller skaper frustrasjoner, så er det lurt å unngå kjente tabber.

 

Unngå disse flyttetabbene

Når man skal flytte er det mange ting man trenger å tenke på, og hvis man ikke passer på, så kan det lett skje at man glemmer noe eller undervurderer viktigheten av forskjellige ting. Noen ting må fungere etter planen for at man skal få gjennomført flytteprosessen slik man ønsker det – problemfritt, effektivt og skånsomt.

Pakk ferdig før flyttebyrå ankommer

Det aller viktigste man må huske på er at man pakker ferdig før flyttefolkene ankommer. Hvis man ikke er ferdige med pakkingen når flyttebyrået er på plass, så kan man ende opp med at de blir stående å vente og at flytteprosessen blir vesentlig mindre effektiv enn den burde vært. Hvis man gjør denne tabben, så blir flyttingen raskt både dyrere og tar lenger tid enn planlagt.

Lurer du på noe i forbindelse med nedpakking eller ønsker flyttemateriell, ta gjerne kontakt med oss i forkant.

Ikke glem å sette av tid til flyttevasken

Ikke alle husker å sette av nok tid til flyttevasken, og da ender man opp med å haste seg gjennom dette. Det kan ofte ende opp med at ny eier eller utleier ikke godkjenner vasken slik at man blir påkrevd å betale for ny vask, eller man kan risikere at betaling for solgt bolig holdes tilbake til rengjøringen er godkjent.

Når du bestiller flyttevask gjennom Majoren Flyttebyrå Oslo AS får du alltid fornøydgaranti inkludert.

Du har ikke så god tid som du tror

Dette er den klassiske tabben mange gjør. Du tror at du har god kontroll og nok av tid og utsetter både nedpakkingen og planleggingen. Ofte dukker det opp uforutsette ting som tar mer av tiden vår og det er lett å skyve den kjedelige jobben med å pakke ned. Vær realistisk med deg selv og start gjerne i god tid.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

3 flyttetabber du må unngå