Trenger flyttehjelp Oslo

Female calling moving company, orders mover for relocation, sitting with laptop and cardboard boxes

Trenger du flyttehjelp i Oslo har du kommet helt rett. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er spesialister på flyttetjenester og utfører flytting for private og bedrifter i Oslo området.

Trenger flyttehjelp Oslo

Trenger du flyttehjelp i Oslo? Vi hjelper deg gjennom din flytting på en trygg og forsvarlig måte.

Flytteprosessen kan være både stressende, krevende og overveldende. Spesielt om det er første gang du flytter og du ikke vet i hvilken ende du skal starte. Med profesjonell flyttehjelp ønsker vi å bidra til at din neste flytting blir en positiv opplevelse. Ikke minst at den skjer effektivt og på en smidig måte. Vi er et godt etablert flyttefirma Oslo som hjelper deg med et bredt spekter av flytte- og renholdstjenester. Med lang kunnskap og erfarne flyttekarer hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Fordelen med et flyttebyrå er at du som kunde styrer hva du ønsker hjelp til, vi kan påta oss deler eller hele flyttejobben for deg. Enten det er du som skal flytte som privatperson eller du er ansvarlig for kontorflytting i din bedrift. Uansett hva du trenger hjelp til, vi er et flyttebyrå du kan stole på.

Vårt flyttebyrå i Oslo leverer trygge, kvalitetssikre og profesjonelle tjenester til det private- og bedriftsmarkedet i Oslo og omegn. Gjennom godt utført arbeid og pålitelige medarbeidere er vi idag blitt en foretrukket partner for mange bedrifter og organisasjoner som er på flyttefot.

Som totalleverandør av flyttetjenester kan vi være til hjelp med alt fra planlegging av din flytting, pakking av flyttegodset, montertingsoppgaver, bære og transporthjelp, flyttevask og mellomlagring hvis du trenger et sted for å mellomagre dine gjenstander. Ting du ikke lenger har behov for og ønsker å kvitte deg med kan vi kjøre bort til gjenvinning eller til veldedige organisasjoner til gjenbruk.

Fordelene med et flyttebyrå er uvurderlige om du ønsker en rask og smidig flytting.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Vi samarbeider med OK Minilager og kan tilby mellomlagring i temperert varmtlager i Oslo og Akershus.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
📍 Rosenborggata 3
0356 Oslo
☎️ 934 64 211

Følg oss gjerne på Instagram eller Facebook.

Flyttehjelp i Oslo