Kjøkkenmontering Oslo

Drømmen om et nytt kjøkken kan være sterk hos mange, selv om dette ofte er et av prosjektene som utsettes lengst når man skal pusse opp en gammel bolig. Vi hjelper deg med montering av ditt drømmekjøkken.

  1. Vi henter hos forhandler og transporterer det trygt hjem til deg.
  2. Vi monterer, installerer og tar med oss emballasjen til gjenvinning.

“Kjøkkenet er ofte familiens samlingspunkt. Det er her alle samles til måltider, både frokost og middag. Det er her en rask skive blir kastet innpå, og det er her de lange, gode søndagsmiddagene blir spist”

Montering av kjøkken

I mange tilfeller vil man oppleve at monteringen av et kjøkken utføres vesentlig raskere hvis man benytter seg av profesjonelle montører til kjøkkenmontering Oslo. Montering av kjøkken kan ofte være omfattende og komplisert om man ikke har erfaring med det, og det kan derfor være mye raskere for et firma med erfaring å gjennomføre denne typen jobb. I stedet for å bruke mye tid for å finne ut av hvordan man skal montere kjøkkenet, så kan man heller overlate det til de som kan det slik at man selv heller kan konsentrere seg om de jobbene man ønsker å utføre.

Kjøkkenmontering Oslo

Kjøkkenmontering Oslo pris

Kjøkkenmontering utføres til fastpris etter befaring – eller etter at vi har fått tilsendt informasjon om hvilket kjøp kunde ønsker montert og plantegning.

I en fastpris er det normalt inkludert montering av skap, fronter, innredning, hengsler, dekksider, sokler, ben, skuffer, dører og knotter/håndtak.

Håndverker, elektriker eller rørlegger er ikke inkludert i fastpris dersom ikke annet er avtalt.

Vi monterer kjøkken fra IKEA, Epoq, Kvik, HTH og andre leverandører.

Hjelp til montering

Har du bestilt nye møbler og ønsker hjelp med transport for å hente disse? Vi kan hjelpe dere med dette og også bistå ved bortkjøring av gamle møbler eller for bedriften.

  • Vi monterer alle typer møbler
  • Vi kan montere møbler fra ulike produsenter
  • Vi montører for bedrifter, skoler, hotell, kjøpesentre, hovedkontor m.m.

For at arbeidsplassene skal være klare til bruk etter flyttingen, så kan du benytte deg av tjenester fra Majoren Flyttebyrå for å demontere kontormøbler slik at man kan flytte det til nytt lokale hvor man igjen monterer arbeidsplassene. Med både møbler og infrastruktur på plass når flyttingen er utført, så kan ansatte raskt være i gang med sine arbeidsoppgaver straks de ankommer de nye lokalene etter flyttingen.

Husk dette før du bestiller kjøkkenmontering

For at montering av ditt kjøkken skal foregå effektivt forutsetter det at:

  • veggene tåler vekten av skapene som skal monteres
  • veggene det skal monteres på må være rette og i vinkel
  • normal takhøyde

Hvis veggene ikke består av treverk må vi ha beskjed om dette på forhånd da monteringen vil være mer tidkrevende.

Vi monterer kjøkken i Oslo- og Bærum Kommune.