Flyttebyrå i Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et fleksibelt og profesjonelt flyttebyrå i Oslo. Vi utfører alt av flyttetjenester for private og næring. Totalleverandør for bedrifter som er på flyttefot: kontorflytting, avvikling, rydding og tømming av konkursbo, flytting av arkiv og lager. I tillegg til flytting og transport kan vi også tilby full flytteservice som inkluderer pakking, emballering, bortkjøring av søppel til miljøstasjon, lagerhotell og flyttevask. Vi har konkurransedyktige priser og erfarne flytteteam som jobber raskt og effektivt.

Flyttebyrå i Oslo priser

Flyttetjenester som utføres internt i Oslo Kommune prises etter gjeldende timesatser basert på antall flyttekonsulenter og flyttebil. Flere faktorer er avgjørende for hva sluttkostnad som f.eks hvor du ønsker å flytte fra og til, hvilken etasje det skal flyttes fra og der du flytter til, om det er heis eller ikke, parkeringsmuligheter for flyttebil og selvsagt volum på flyttegodset. Våre priser er konkurransedyktige og sammenlignet med andre flyttebyrå og våre effektive medarbeidere er vi et rimelig flyttefirma.

Ønsker man å få en fastpris på flyttejobben er dette selvsagt mulig etter at vi har vært hos deg på en befaring. Denne er gratis og uforpliktende og utføres ved flyttinger der det er snakk om flytting over en dag eller flytting til andre byer (f.eks flytting til Bergen, flytting til Kristiansand osv).

Vi er hverken eldst eller størst, men det har heller aldri vært vårt mål. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3
0356 Oslo
Tlf. 934 64 211
majorenflytt.no

 

 

 

Flyttebyrå i Oslo
?

Privatflytting

Skal du flytte lokalt eller til en annen landsdel? Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Interne flyttinger i Oslo og Akershus utføres etter gjeldende timepriser.

?

Kontorflytting

Vi har kunder fra en rekke sektorer, som eiendom, kontor, skole, industri og helse. Til felles for dem alle er at de forventer effektive og profesjonelle tjenester – til riktig pris. Kundene deler ofte våre målsetninger om godt arbeidsmiljø og gode kontrollrutiner.

?

Rydding av dødsbo

Ryddig av dødsbo kan være en meget følsom affære. Derfor er det viktig at man føler tillit til at ryddingen foregår på en så trygg og effektiv måte som mulig. Å rydde dødsbo handler om respekt for de som har bodd der og de eiendeler som tilhører familien.